Om Mamma Teresa

I mars 2008 öppnade vi den första pizzeria Mamma Teresa i Landskrona. Lokalen var på 40 m2 och vi hade bara ett litet bord och plats för 8-10 sittande gäster inomhus. Vi satsade redan från början på lokala råvaror i kombination med italienska delikatesser och specialiteter och vi har aldrig kompromissat med kvaliteten. Våra pizzor och bröd bakas med lokalodlat durumvete från Hven och i kombination med äkta parmaskinka, salami, nyriven parmesanost och mozzarella blir vår mat som en resa till italien utan att lämna Landskrona. Mamma Teresa har fått ett flertal utmärkelser bland dem är Årets Restaurang 2008 och första pris under kulturnatten.

Den hjärtliga pizzerian i den lilla lokalen blev en stor succé

...och i augusti 2015 flyttade vi in på ny adress ett stenkast därifrån i lokalen där Landskronas första pizzeria låg. Nya Mamma Teresa på Storgatan 27 bjuder på 200 m2 nyrenoverad lokal med ett femtiotal sittplatser inomhus, utökad meny och dessutom fullständiga rättigheter.

Det är tack vare ER

...kära Landskronabor som detta blivit möjligt! Tack för ert stöd, för att ni troget kom till den trångbodda restaurangen och fick ta med pizzan hem istället för att sitta hos oss och tack igen för att ni nu kommer till den nya restaurangen och låter oss bjuda er på en riktig restaurangupplevelse.